Logo. Klikkaus vie etusivulle.

Timo Vinnari & Anita Myllymäki

Tuomo Lammi & Tuula Temisevä

Minuun (Timo) tanssikärpiäinen puraisi iloisella 80-luvulla. Aloitin kilpatanssin ja oma ura vei myös kilpapuolella ohjaajaksi. (C ja B-lajiosat suoritin 90-luvun alussa). Seuratanssia harrastin säännöllisen epäsäännöllisesti, kunnes törmäsin Anitaan ja aloitimme yhteisen kilpatanssiuran 2009. Jatkoin myös ohjaamista, alkeis- ja jatkoryhmissä. 2017 oli tehtävä kipeä päätös ja lopetettava kilpaura. Tanssi on kuitenkin hyvin tärkeä osa elämää, joten oli luonnollista jatkaa seuratanssien puolella.

Ohjaaminen on lisäksi loistava tapa kehittää myös omaa osaamista, joten päätin suorittaa myös lavatansseissa ohjaajakoulutuksen(t). Niinpä juhannuksen 2019 jälkeen sainkin seuratanssin perusohjaajatutkinnon suoritettua ihan todistuksen kera. 2021 täyttyivät tunnit ja sain Tanssiliikunnankouluttajan diplomin. Viimein 2022 tein laaja-alaisen seuratanssinopettajan lopputyön. Koulutuksen tehtävänä on antaa riittävä valmius jakaa tietoa harrastajille sekä vakavammin seuratanssiin suhtautuville.

Koulutuksia jatkan sen mukaan kun täydentäviä lajikohtaisia kursseja löytyy eli minusta tanssin opiskelu ja oppiminen on elämän mittainen rupeama! Ryhmätunneilla tärkeää on hyvä ja innostunut ilmapiiri, tekniikkaa, tanssia ja kuvioita sopivassa suhteessa. 

Näyttöparina toimiia parempi puoliskoni Anita. 

Tavataanpa parketilla!       

(Päivitetty 9.1.-24)