Logo. Klikkaus vie etusivulle.

Jenna Polvi

Hei!

Olen aikoinaan joukkuevoimistelun kautta paritansseihin rakastunut nainen, joka kiertää aktiivisesti ympäri Suomea ja ulkomaita tanssin merkeissä. Palo tanssia ja opettamista kohtaan toi minut äskettäin Keski-Suomeen, vaikka kotikulmat löytyvätkin alunperin Varsinais-Suomesta. Olen STOL-tutkinnon viittä vaille suorittanut ja lisäksi osallistunut jo useisiin paritanssiin liittyviin lisäkoulutuksiin.

Paritanssit ovat minulle ennen kaikkea kanava ilmaista itseäni ja kommunikoida toisten ihmisten kanssa. Opettajana korostan musiikkilähtöisyyttä ja oppilaan oman ajatteluprosessin herättämistä. Tanssi voi olla jokaisella jotain, ja opettajana tehtäväni on auttaa ja tukea ihmisiä löytämään se, mitä se juuri sinulle voisi olla. Parhain kasvualusta tälle on toki hyväntuulinen ja turvallinen oppimisympäristö!

Fysioterapeuttitaustani (AMK) tuo näkökulmaa niin tanssin kansanterveydellisiin hyötyihin, taitojen opettamiseen kuin kehon toimintaankin. Tällä hetkellä opiskelen musiikkitieteitä Jyväskylän yliopistossa, ja koen niiden tukevan vahvasti ihmisen, musiikin ja liikkeen ymmärtämistä.

Lämpimästi tervetuloa tunneilleni!